Rólunk

A Hírös Taxi 1984-ben alakult, napjainkban már 50 fős csapattal rendelkező taxi társaság, mely Bács-kiskun megye székhelyén, Kecskeméten üzemel a lakosság és a cégek megbízható partnereként.

Társaságunk szövetkezeti formában, választott igazgatóság irányításával szigorú belső szabályzat alapján működik. A társaság etikai ellenőrei kivizsgálnak minden bejelentett reklamációt és rendszeresen ellenőrzik a járművek esztétikai és műszaki állapotát.

Gépjármű parkunk a felsőbb kategóriás igényeket is ki tudja elégíteni. 30 db “A” kategóriás, felső középosztályú és felső prémium kategóriás, valamint 15 db egyterű, 6 fő egyidejű szállítására alkalmas limuzinnal rendelkezünk. Autóink klímával, ABS-sel és több légzsákkal felszereltek. Ezen felül gép parkunkhoz tartoznak még kombi autók és kisebb személyszállító taxik, rendelkezünk teher taxikkal, autómentő, gépszállító (trailer) és javító segélyszolgálattal is.

Megrendelőink igénye szerint idegennyelvet értő gépkocsivezetőket is módunkban áll  küldeni.

2008-ban elsőként vezettük be Kecskeméten a készpénzkímélő bankkártyás fizetést egyes taxijainkban. Mindegyik típusú bankkártyát elfogadjuk és átutalással is tudnak fizetni.

Társaságunk vállalja, céges rendezvényekre egyedi árkialakítással fix telepített gépkocsik biztosítását.

Vállaljuk kis csomagok szállítását bel-és külföldre, gyorsposta rendszerű csomagok szállítását speciális kedvezménnyel Magyarország és az Unió területére.

Ügyeleti dolgozók gyors beszállítását referenciával (MÁV Start, QIOPTIQ, Phoenix Mecano, MÁV Vasút Őr, Khüne+Nagel, Gong Rádió, Auchan, Tesco, Metro, Hechinger Hungary Kft., Andritz Kft., Országos Vérellátó Szolgálat, Petőfi Lapkiadó, BKKM.-i Önkormányzat, Megyei Kórház).

Lehetőséget biztosítunk, hogy az Ön munkatársa helyett, a reptéren kollégánk, cégük táblájával fogadja vendégüket (reptéri transzfer), vagy szállására, illetve telephelyükre szállítsa a nap bármely szakában.

Diszpécser központunk minden nap 0-24 órában áll rendelkezésére.

Bővebb információért, vagy megrendelés esetén hívja diszpécserszolgálatunkat:

                                            +36 76 48 48 48 vagy +36 76 33 33 33

Hozzászólás nem lehetséges.